Capayable

Betalen via websites gebeurd al jaren maar er zijn altijd nieuwe ontwikkelen. Het wordt voor retailers met webshops steeds belangrijker om de betaalwensen van de klant centraal te stellen. Retailers verliezen online namelijk veel klanten, omdat consumenten online betalen nog steeds niet helemaal vertrouwen. Daarnaast vinden veel mensen het niet fijn om voor iets te betalen dat je nog helemaal niet in huis hebt. Omdat de klant koning is, voeren steeds meer webwinkels daarom een achteraf betaalmethode in. Een daarvan is Capayble. Capayable is een Nederlandse innovatieve betaaloplossing voor webshops. Capayable biedt beloning na levering en een unieke nieuwe betaaloplossing: betaal in drie termijnen zonder rente!

Hoe werkt Capayble?

Capayable is een van de methoden voor achteraf betalen in Nederland. Capayable maakt het voor je klanten mogelijk om na levering te betalen via de webshop. De klant ontvangt de bestelling, beslist of hij deze wil behouden of retourneert deze en betaalt de artikelen die hij of zij thuis heeft binnen 14 dagen. De klant vereffent zijn factuur (en) rechtstreeks met Capayable binnen 14 dagen via een kaart of overschrijving. Een op de drie consumenten in Nederland geeft er de voorkeur aan om achteraf te betalen. Natuurlijk is er geen risico voor de handelaar, ze ontvangen betaling van Capayble.

Welke stappen doorloopt de klant met Capayble?

De klant selecteer Capabele als betaalmethode bij het afrekenen, vervolgens vult hij zijn persoonlijke gegevens in. Capayable controleert op basis van het emailadres en afleveradres of achteraf betalen mogelijk is voor de bestelling van deze klant. Na goedkeuring is de bestelling definitief. Het pakket wordt direct verzonden naar de klant. De klant krijgt de tijd om te kijken of het product naar wens is. De klant ontvangt een factuur en heeft 14 dagen de tijd om te betalen voor de items die men wil houden.

Waarom is Capayable een uitkomst voor online shoppers?

  • Geen creditcards, rekeningnummers of wachtwoorden nodig
  • Ontvangen, beslissen en betalen
  • Betaal wanneer het je uitkomt binnen 14 dagen
  • Betaal alleen voor de items die je wilt houden

Gespreid betalen bij Capayble

Kopers kunnen de kosten van hun aankoop in drie delen met 0% rente verdelen met Capayable. Dit geeft de consument flexibiliteit en een grotere koopkracht, wat op zijn beurt de omzet van retailers kan verhogen. Het is bewezen dat als winkels de mogelijkheid bieden om in drie termijnen te betalen, de conversie met 25% zal toenemen. Het aanbieden van achteraf betaalopties kan onlinewinkels dus helpen met het verhogen van hun omzet.

Veiligheid voor klanten

Capayable creƫert eenvoudige online betaaloplossingen. Dit bereiken ze door mensen een veilige manier van betalen te bieden in drie delen met 0% rente. Door klanten betaalbare maandelijkse betalingsopties aan te bieden die bij elk budget passen, verhoog je onmiddellijk hun koopkracht. Tegelijkertijd garandeert Capayble e de uitbetaling aan de verkoper. Online winkels lopen dus geen risico met het invoeren van achteraf betaalopties als Capayble.

Waarom is Capayable gunstig voor online bedrijven?

  • Het verhoogt de verkoopconversie van online winkels en maximaliseert de gemiddelde bestelwaarde
  • Gegarandeerde uitbetaling aan de retailer
  • Geen abonnementskosten voor de retailer
  • Directe online acceptatie, geen aanvraagformulieren voor de consument
  • Extra marketingtool met ” zo laag als ” prijzen
Achteraf Betalen
Logo