Je kind een groeispurt gehad? Knieën kapot gevallen? Of inslaan voor het nieuwe seizoen? Bij HappyBee kun je shoppen en hoef je pas achteraf te betalen. Klarna voert voor HappyBee het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een factuur van klarna krijgt om je bestelling te betalen. Voor je eerste bestelling kan dit voor een bedrag tussen de 25 en 200 euro, bij volgende bestellingen tussen de 25 en 300 euro. Ideaal toch?!

     Hoe werkt achteraf betalen bij HappyBee?

     Als je alle items in je winkelmandje hebt verzameld is het tijd om je bestelling door te zetten. Afrekenen hoeft dus nog niet, want dat kan achteraf! Vul eerst je persoonsgegevens in en kies voor de bezorging die het beste bij je best. Vervolgens kun je kiezen voor de betaalmethode klarna, betaal later in 14 dagen.
     Je vult vervolgens de gegevens in die door klarna van je worden gevraagd et voila! Je bestelling wordt naar je thuis gestuurd, zodat je op je gemak je bestelde items kunt bekijken en passen. Mocht de kleur of maat bijvoorbeeld niet goed zijn, of je peuterpuber of tiener het bijvoorbeeld echt niet eens zijn met jouw kledingkeuze, dan kun je je items (of een deel hiervan) binnen 14 dagen weer retourneren.

     Achteraf Betalen
     Logo