Kleding winkels

[vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][/vc_row][vc_column][vc_column_text]Weinig geld op je rekening maar wil je nu een nieuwe outfit? Maak kennis met je nieuwe BFF, achteraf betalen! Afterpay maakt het mogelijk om kleding achteraf te betalen. Het is echt geweldig, je krijgt je kleding meteen in plaats van te wachten tot je het hebt betaald!

Met achteraf betalen kunt je kleding nu kopen en later betalen. Geen rente.

Wij weten hoe je je voelt! Je houdt van winkelen, en wij ook! Soms staat je budget het niet toe dat je alles direct betaalt! Bijvoorbeeld omdat je je salaris pas over een week ontvangt. Dat is waar Afterpay kan helpen. Koop je kleding online bij je favoriete webshop en je kan je kleding achteraf betalen. Tijdens het betaalproces geef je aan dat je gebruik wilt maken van achteraf betalen. Meestal kost dit niets extra’s. Vervolgens stuurt je webshop de kleding naar je toe. Je kunt het passen en kijken of het echt een leuke outfit is, anders stuur je het namelijk gewoon terug. Wil je de kleding houden? Klik dan op de knop in de email die ze je hebben gestuurd en je kan direct betalen. Afterpay geeft je een schuldvrije winkelervaring, zodat je nu de nieuwste mode kunt ontvangen en je kleding achteraf kunt betalen. Je bestelling wordt meteen verwerkt.

De voordelen van achteraf betalen op een rij:

  • Bestel direct en je kan je kleding achteraf betalen
  • Je kleding wordt direct verzonden
  • Je kunt een flink bedrag aan kleding bestellen, maar dit ligt aan de webshop
  • Geen rente en meestal geen extra kosten

Hoe gebruik ik achteraf betalen?

Om voor Afterpay in aanmerking te komen, moet je aan de volgende criteria voldoen:

  • Over een bankrekening beschikken
  • In Nederland wonen
  • Boven de 18 jaar zijn

Het enige dat je hoeft te doen, is achteraf betalen selecteren als je betaalmethode op de afrekenpagina en je gegevens invoeren met Afterpay als je klaar bent! Echt een fluitje van een cent. Koop vanaf nu al je favoriete outfits online en betaal achteraf je kleding. Nooit meer wachten tot je salaris is betaald en die goede online deal missen. Vanaf nu heb je de vrijheid om online kleding te bestellen en je kan zonder zorgen kijken of je de kleding ook echt wil hebben. Als de kleding je helemaal niet staat, stuur je het gewoon weer terug. Geen risico’s dus. Het kan gebeuren dat een pakket met kleding niet aankomt, terwijl je al hebt betaald. Met Afterpay loop je minder risico op een domper en kun je achteraf je kleding betalen.[/vc_column_text][/vc_column]

Achteraf Betalen
Logo