Wil je iemand een persoonlijk cadeau geven, maar zit je tijdelijk krap bij kas? Geen probleem, bij YourSurprise kun je ook achteraf betalen. Kies bij de betalingsopties voor YourSurprise achteraf betalen en ze sturen het pakket naar je toe. Pas nadat jij hebt besloten dat je het pakket wilt hebben, sturen ze je een email met de betaalinstructies van Klarna Factuur. Dit is het bedrijf waar ze mee samen werken. Problemen met het in een keer betalen van het bedrag. Snij het aankoopbedrag dan op in kleinere bedragen. Hierbij de voordelen van het spreiden van je betalingen:

  • Verspreid de kosten van je aankoop in gelijke maandelijkse betalingen zonder rente te betalen.
  • Geen complexe manieren. Klarna Account en beslissingen worden in realtime genomen. Na goedkeuring start je een Klarna-account en betaalt je maandelijks.
  • Jij houdt de controle: beter beheer van je financiën om uit te geven hoe en wanneer je maar wilt. Je kunt op elk moment kiezen om te beginnen met het betalen van de minimale maandelijkse betaling in plaats daarvan met rente. Je ontvangt maandelijkse overzichten per e-mail.
  • Het is eenvoudig opnieuw te gebruiken, zodra je het hebt goedgekeurd, kun je deze manier van achteraf betalen gebruiken om toekomstige aankopen tot aan je kredietlimiet te financieren met slechts één klik.
  • Vergeet niet te betalen. Als je maandelijkse betalingen mist, worden promotionele rentetarieven geannuleerd en moet je rente betalen over terugbetalingen.
Achteraf Betalen
Logo